

Krkovička se sardelkou
Suroviny 2 porce
- 2 plátky krkovičky
- sardelová pasta
- špetka oregana
- špetka bazalky
- hladká mouka na obalení
- olej
Postup přípravy receptu
Plátky krkovičky naklepeme, potřeme sardelovou pastou, posypeme jednu stranu oreganem, druhou stranu bazalkou, necháme asi hodinu odpočinout.
Potom obalíme hl. moukou a pomalu smažíme.
Poznámka od kuchařky
Udělala jsem k tomu rosti,je to dobrota,tedy to rosti!
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Krkovička se sardelkou
-
Isahu,jsem ráda že chutnalo,ale fotky máš hezčí
-
Mňám, vypadá úžasně a ty bramboráčky...
Už jsem je dlouho nedělala, naposledy v létě plněné syrečky... že by dnes k večeři?
-
Jikotko, dnes jsem udělala tvojí krkovičku se sardelkou a moc jsme si pochutnali
posílám bodík a obrázky
-
Jiřinko,
vypadá to nádherně
+
-
Jiřko, taky bodík jako u Jany, vy mě dáváte, že jsem nešla na počítač dřív, teď tady cintám do klávesnice.
-
Maso se sardelovou pastou je opravdu vynikající, děkuji za výborný tip
. Ukládám...
-
Jiřko, tak to je mňamka
Bodík
-
Jiřko, teda, to je něco!
Ještě jsem maso sardelovou pastou nemazala a mám ji moc ráda a to "rosti" (nemá to sakra být roští?) To k tomu vypadá úžsně!! No, krčku mám dost, určitě to vyzkouším!!
+