Krkovička se sardelkou

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: 45 min. PT0H45M 2 porce Vepřové maso 8 názorů

58

Suroviny

2 plátky krkovičky
sardelová pasta
špetka oregana
špetka bazalky
hladká mouka na obalení
olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky naklepeme, potřeme sardelovou pastou, posypeme jednu stranu oreganem, druhou stranu bazalkou, necháme asi hodinu odpočinout.

  2. Potom obalíme hl. moukou a pomalu smažíme.

Poznámka

Udělala jsem k tomu rosti,je to dobrota,tedy to rosti!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička se sardelkou

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Isahu,jsem ráda že chutnalo,ale fotky máš hezčí :yes::-D:-D

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Mňám, vypadá úžasně a ty bramboráčky...:-p Už jsem je dlouho nedělala, naposledy v létě plněné syrečky... že by dnes k večeři? ;-):-p

    Odpovědět

  • isindy isindy

    Jikotko, dnes jsem udělala tvojí krkovičku se sardelkou a moc jsme si pochutnali :yes: posílám bodík a obrázky ;-)

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Jiřinko,:yes::yes::yes: vypadá to nádherně:-)):-)) +

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Jiřko, taky bodík jako u Jany, vy mě dáváte, že jsem nešla na počítač dřív, teď tady cintám do klávesnice.:-*

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Maso se sardelovou pastou je opravdu vynikající, děkuji za výborný tip :-). Ukládám...;-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Jiřko, tak to je mňamka:-p Bodík:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Jiřko, teda, to je něco!:-O Ještě jsem maso sardelovou pastou nemazala a mám ji moc ráda a to "rosti" (nemá to sakra být roští?) To k tomu vypadá úžsně!! No, krčku mám dost, určitě to vyzkouším!! :yes::yes: +

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo