Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldoto s parmezánem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evosheek evosheek

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 792 kJ /
1 862 kcal
Bílkoviny74,38 g
Tuky57,96 g
Vláknina56,28 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 1,27 g
Sůl4,00 g
Sacharidy234,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špaldu propláchneme a necháme 1 hodinu ve vodě. Namočíme i sušené houby. Krok 2: Špaldu po hodině scedíme a společně s namočenými houbami vaříme v zeleninovém vývaru pod pokličkou doměkka asi 30-40 min. Krok 3: Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nudličky mrkve, po chvilce i nudličky zelí a nasekaný česnek. Restujeme asi 5 minut. Krok 4: Přidáme rajčata, worcester a hrst bylinek a krátce podusíme. Krok 5: Opečenou zeleninu promícháme se scezenou špaldou. Krok 6: Na závěr nastrouháme parmezán. Opět promícháme a podáváme.

Zveřejněno 16. 2. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldoto s parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pWjN

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldoto s parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pWjN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
houbové špaldoto recept, italské špaldoto, recepty s parmezánem, špaldoto, spalda s parmezanem, recepty na salát se špaldoto, spaldoto priprava, špalda s houbami recept, zapecene špaldoto

Suroviny:
kroupy špaldové, cibule, houby sušené, mrkev, lusk paprikový, zelí bílé, rajče, omáčka worcesterová, kurkuma, česnek, česnek mědvědí, olej, vývar zeleninový, sůl, pepř, parmazán

Přidat fotografie receptu