Špaldoto s parmezánem

evosheek Kuchař:

Doba přípravy: 40 minut PT0H40M 4 porce Bezmasá jídla 0 názorů

Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři
Přidat další fotografii
54

Suroviny

300 g špaldových krup
1 cibule
40 g sušených hub
1 mrkev
½ paprikového lusku
hrst nakrájeného bílého zelí
2 celá rajčata z plechovky
2 lžíce worcesterové omáčky
1 lžička kurkumy
2 stroužky česneku
1 hrst směsi petrželky, libečku a medvědího česneku
1 lžíce oleje
zeleninový vývar
sůl
pepř
asi 80 g parmezánu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Špaldu propláchneme a necháme 1 hodinu ve vodě. Namočíme i sušené houby.

  2. Špaldu po hodině scedíme a společně s namočenými houbami vaříme v zeleninovém vývaru pod pokličkou doměkka asi 30-40 min.

  3. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nudličky mrkve, po chvilce i nudličky zelí a nasekaný česnek. Restujeme asi 5 minut.

  4. Přidáme rajčata, worcester a hrst bylinek a krátce podusíme.

  5. Opečenou zeleninu promícháme se scezenou špaldou.

  6. Na závěr nastrouháme parmezán. Opět promícháme a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Špaldoto s parmezánem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo