Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,50 g |
| Tuky | 26,30 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 4,07 g |
| Sůl | 10,08 g |
| Sacharidy | 68,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mazurská zelná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kJ0
Moje poznámka
Mazurská zelná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kJ0
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 7 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 8 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 3 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 4 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 7 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 7 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 7 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 8 hodinami
Tématické fráze:
zelná polévka z uzeného,
zelná polévka bez smetany,
zelná polévka bez masa,
polévka zelňačka,
hornická polévka,
zelná polévka z uzených žeber,
zelnačka polévka recepty,
zelna polévka z uzeného masa,
valašská zelná polévka,
polévka zelnice,
frankfurtská polévka,
zelná polévka z kysaného zelí,
mazurská zelná,
zelna polevka valasska,
uzená zelná polévka
Suroviny:
žebra uzená,
zelí kysané,
cibule,
brambory,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (5)