Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 885 kJ / 1 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,55 g |
Tuky | 20,41 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 359,22 g |
Postup přípravy
Chleba má mechovou střídu, nádherně voňavou a také pružnou. Chuťově je mnohem lepší, než tentýž chleba, v pekárně upečený klasicky, s obvyklou dávkou droždí.
Zveřejněno 27. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba s prefermentem a lžící kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vAR
Moje poznámka
Chleba s prefermentem a lžící kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vAR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 43 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
fantastický chleba,
chléb z prefermentu,
toustový chléb preferment,
chleba s prefermentem,
chleba z prefermentu,
kváskový chléb vysočina recepty,
domácí šumava s prefermentem recept,
domácí rohlíky z prefermentu,
peceni s prefermentem-diskuse,
jak pracovat se sušeným kváskem
Suroviny:
voda,
kmín celý,
sůl,
olej,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
kvas žitný,
droždí
Komentáře (3)