Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na batátovo-okurkovém základě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 7. 2017 21:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie174 kJ / 42 kcal
Bílkoviny1,58 g
Tuky0,32 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

26. 7. 2017 07:41

jemmy: Ďakujem. :-K

jemmy

25. 7. 2017 18:50

<3<3Tak dalsi pekny recept na kaprika,uplne se mi sbihaji sliny.:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: kapr, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, batáty, okurka čerstvá, cibule, kopr, olej, pepř

TopRecepty.cz

Kapr na batátovo-okurkovém základě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4Az