Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 0,32 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr na batátovo-okurkovém základě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y4Az
Moje poznámka
Kapr na batátovo-okurkovém základě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y4Az
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 3 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 3 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 3 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 3 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Myšky z ředkvičky
Sahula před 31 sekundami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 3 minutami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 13 minutami
Bílá zelňačka
Sahula před 18 minutami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 28 minutami
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 54 minutami
Nadýchaný perník
Bea před 2 hodinami
Slunečnicové sušenky
Janicee před 2 hodinami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 2 hodinami
Suroviny:
kapr,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
batáty,
okurka čerstvá,
cibule,
kopr,
olej,
pepř
Komentáře (3)