Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,39 g |
| Tuky | 17,29 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 278 mg |
| Sodík | 235 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 381,14 g |
Postup přípravy
Pokud chystám nočky dopředu, promícháme je s kouskem másla nebo trochou oleje.
Zveřejněno 14. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Moje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 10 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 1 hodinou
Makovec IV.
Jandulka18 před 1 hodinou
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 1 hodinou
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 2 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 3 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 4 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 5 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
přílohové halušky,
nocky,
noky přílohové,
halušky prilohove,
hopdovody z pohankove mouky,
nocky bez vajicka,
recept na noky ke guláši,
pilohove halušky,
jemne noky,
nočky bezlepkové,
jemné nočky,
přílohové halušky recept,
bezlepkové nočky,
noky z kefíru,
nočka do polévky,
hopdovody,
prilohove noky,
přílohové halušky s gulášem,
nocky ke gulasi,
priloha k segedinskemu gulasi
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
sůl
Komentáře (14)
A od te doby je to nase nejoblibenejsi priloha ke gulasi, perkeltu i kureti na paprice.