Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 374 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,51 g |
Tuky | 188,12 g |
Vláknina | 19,42 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 110,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
Moje poznámka
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku,
maso po bratislavsku,
vepřová kýta po bratislavsku,
kýta po bratislavsku,
veprove maso po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřová pečeně po bratislavsku,
kotleta po bratislavsku,
po bratislavsku,
bratislavská vepřová pečeně,
bratislavská vepřová plec,
vepřová po bratislavsku,
bratislavský kotlet,
vepřové kostky po bratislavsku,
veprove pobratislavsku,
recepty z vepřového masa,
vepřová kýta po bratislavdku
Suroviny:
pečeně vepřová,
máslo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
cibule,
mrkev,
celer,
hrášek,
okurky sterilované,
mléko,
smetana,
citron,
sůl
Komentáře (10)