Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 645 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,58 g |
Tuky | 30,50 g |
Vláknina | 17,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 76,46 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a česnek orestujeme na oleji. Poté posypeme cukrem a necháme zkaramelizovat.
Krok 2: Přidáme ve vodě rozpuštěný masox, protlak, ocet, worcester a chvilku dusíme za stálého míchání. Pak přidáme posekanou bazalku, chilli a dochutíme solí.
Krok 3: Podusíme tak 1-2 minuty a plníme do připravených skleniček. Zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru. Dobré ke grilovanému masu i grilované zelenině.
Zveřejněno 9. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
J.H.Q. omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llRM
Moje poznámka
J.H.Q. omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llRM
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 22 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 26 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 31 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 15 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 15 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty j,
omacka j h q,
q omáčka,
j.h.q.omáčka,
j.h.q. omáčka k masu,
omačka j.h.o.,
recepty z q
Suroviny:
sůl,
chilli,
protlak rajčatový,
cibule,
ocet balsamiko,
cukr krupice,
olej slunečnicový,
voda,
bazalka čerstvá,
česnek,
masox
Komentáře (1)