Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 263 kJ / 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,90 g |
| Tuky | 41,78 g |
| Vláknina | 23,02 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WNQX
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WNQX
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 3 hodinami
Margot kuličky
Junys před 4 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 4 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 6 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 7 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na dušene hlávkového zelí červené,
dusene zeli s jablkem,
dušené syrové zelí,
dusene zeli s jablky,
dušené hlávkové zelí,
zeli s jablky,
hlávkové zelí s jablkem,
dušené zelí syrové,
hlávkové zelí recepty,
recept na hlavkové zelí s jablkem,
recepty ze syrového zelí dušené,
dusene zeli na slanine s jablky,
syrové zelí dušené,
dušené červené hlavové zelí s jablky,
dušené hlávkové zelí s s jablkem,
hlavkove zeli s jablkama,
dusene zeli jablko,
syrové dušené zelí recept,
hlávkové zelí priprava,
červené hlávkové zelí z jablky
Suroviny:
zelí hlávkové,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
brambory,
jablko,
sůl,
kmín celý,
ocet,
cukr
Komentáře (3)