Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 111 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,57 g |
| Tuky | 31,70 g |
| Vláknina | 3,65 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 2,09 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 25,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4wq
Moje poznámka
Květáková polévka s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4wq
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 8 minutami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 1 hodinou
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 18 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 18 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 18 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 19 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 21 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 21 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 22 hodinami
Tématické fráze:
květáková polévka s nivou,
květáková polévka,
květáková polévka s kminem,
kvetakova pokevka s nivou,
polévka z nivy s mrkví,
květák polévka,
recept na polevku z květáku s nivou,
květáková polévka recept,
jarní květáková polévka,
marocká květáková polévka,
květáková polévka s mrkví
Suroviny:
květák,
sýr niva,
brambory,
mrkev,
cibule šalotka,
mléko,
vývar masový,
máslo,
koření nové koření,
kmín mletý,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (4)