Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 716 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,29 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 15,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí nudličky v kadeřavo-kapustové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BZrX
Moje poznámka
Hovězí nudličky v kadeřavo-kapustové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BZrX
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 15 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 5 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 5 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 7 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 7 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 9 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 9 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 10 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 10 hodinami
Tématické fráze:
kapusta s hovězím masem,
kapusta omacka,
kapusta kadeřavá - recepty,
recepty z hovězích nudliček,
kapusta kadeřavá úprava
Suroviny:
cibule,
česnek,
kapusta,
sůl,
olej olivový
Komentáře (21)
Casino, nebudu mazat ani recept, nevidím důvod proč.
Někteří možná mají čas trávit celé dny jen vařením, aranžováním a focením, ale jiní lítají celé dny kolem domácnosti a dítěte/dětí a zařizují miliony jiných věcí.
Barva kapusty je prostě taková, jaká je. Kdo čekal, že bude světle zelená, tak si měl přečíst suroviny - jedná se o kadeřavou kapustu, ne o klasickou hlávkovou. Kadeřavá kapusta je i v syrovém stavu výrazně tmavší než hlávková a je i tužší, proto její tepelná úprava trvá déle. Doplnila jsem to do poznámky.
tejaja: Díky Terezko! Měla jsem napsat rozdíl mezi hlávkovou a kadeřavou kapustou do poznámky, už to tam je.
Eja57: Je to trochu pracnější, můžou se klidně dát plátky masa. Měla jsem nudličky, tak jsem je použila.
Kapusta se nemusí mixovat, ale potom to nebude omáčka a tento recept je omáčka.
Pokud někdo uvaří, vyfotí a bude mít lepší fotečku, klidně ji sem může přidat.
A je jedno, či pre deti alebo dospelých. Dieťa to nerieši, to len preberie to, čo mu my dospelí nakukáme.
Prosím ťa, nemaž tú fotku, prečo by si to robila? Patrí k receptu a vystihuje ho. Nie je to kamufláž.
Každý sme iný, ja osobne dám prednosť dobrému jedlu pred pekným.
Neni to pro nejmensi, a i kdyby bylo, co by na tom bylo spatneho? Krom nereprezentativni fotky?
Kapustu jsem nedusila dlouho, ale je to kaderava kapusta, ne klasicka, takze potrebuje vzdycky trochu vic casu, je tuzsi. Nechtela js ji mit s kouskami, chtela js omacku, proto je rozmixovana. Chutove naprosto super.
Pro mne je nepochopitelné lovit nudličky masa, abych mohla zbytek rozmixovat...buď nechám maso na plátky aby šlo rychle vyndat...nebo nemixuji - mixovat kadeřávek na omáčku mi přijde skoro škoda, do šťávy s masem a kapustou bych přidala na dokončení kousíček másla a
Také bych nemixoval, ale to už by pak nebyla omáčka, že
Porovnat by se dalo např. s listovým špenátem: když ho mám, tak ho podávám jako bleskovku, ale stejně tak jej lze rozfofrovat na klasiku u nás nejznámější, nebo na polévku
No, tady bych tu kapustu uvařil jako klasický kel