Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči z vepřového a drůbežího masa se zeleninou

Na přípravu této lahůdky stačí rozpálit gril nebo zapnout troubu s grilem a mít v lednici naložené připravené maso. Otázka dokončení je pak půl hodinka čekání na správné propečení. S chlebem a zeleninovým salátem to bude výborná večeře nebo lehký oběd.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min + doba odležení

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, + doba odležení )

1. 4. 2019 20:27

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 370 kJ / 2 718 kcal
Bílkoviny205,39 g
Tuky194,20 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 3,70 g
Sůl9,06 g
Sacharidy32,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ražniči ražniči recept ražniči recepty z vepřového masa ražničí z vepřového masa ražničí recept zeleninové ražniči ražniči z kuřecího masa maso na ražničí raznici s veprovym a kuřecím masem recepty na ražničí recept na ražničí raznici zeleninove vepřové maso raznici se zeleninou ražniči se s kuřecím masem a zeleninou raznici z veprovych kostek vepřové maso recepty raznici s kuřecím masem raznici z mletého masa

Suroviny: maso kuřecí, plec vepřová, pepř, cibule, cibule bílá, paprika čerstvá zelená, slanina anglická, paprika čerstvá červená, cuketa, česnek mědvědí, olej řepkový, paprika sušená uzená, hořčice, petrželka, omáčka chilli

TopRecepty.cz

Ražniči z vepřového a drůbežího masa se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v0LL