Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 082 kJ / 1 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,29 g |
| Tuky | 144,87 g |
| Vláknina | 27,10 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,05 g |
| Sacharidy | 70,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená tatarská slepice - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RArw
Moje poznámka
Studená tatarská slepice - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RArw
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 41 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
slepice salát recept,
divoké slepice 4 language:cs,
slepice na sldkokyselých paprikách,
salát z vařené slepice,
slepice jako salát,
salát ze slepice recept,
salát ze slepice recept,
salat že slepice,
salat se slepice majonézou,
recept slepice,
varena slepice
Suroviny:
slepice,
sůl,
pepř,
cibule,
majolka,
šlehačka,
okurky sterilované,
mandle,
hořčice,
jablko,
cukr
Komentáře (25)
1) Je mi už 77 let, vývarů jsem uvařila pravděpodobně víc než vy. A dobrých. Vaší radu, jak vaříte polévku vy nepotřebuji. (A cibuli do vývarů většinou nedávám, protože vařenou cibuli nesnáším. Ale to je moje věc, to není vaše starost.)
2) Recept jsem kdysi získala buď z nějakého časopisu nebo od někoho známého - a bylo tam výslovně uvedeno to, co jsem do receptu napsala.
3) Ale nikde jsem nenapsala, že vývar vylévám. Vy jste to někde četl? Určitě ne! Tak mi laskavě nepodsouvejte slova nebo věty, které jsem nepoužila. Myslím, že všichni ostatní recept pochopili. Recept se vám buď může líbit, nebo nelíbit. Pokud líbí, dobře. Pokud nelíbí, taky dobře, nejsme všichni stejní. Akdyž se vám recept nelíbí, napište konkrétně proč, nebo nepište třeba nic - jak je libo.
4) Já jsem se snažila na vaše komentáře odpovídat zdvořile. Ale vy zdvořilý moc nejste. Na vaše další výlevy špatné nálady (nebo co vás k těm podivným komentům vede?) nebudu už odpovídat, nejsou konstruktivní ani přínosné. Chcete dělat chytráka, ale tentokrát se vám to moc nepovedlo. Ono označit jakoukoliv ženu, mladou nebo starou jako "slepici" nebo "blondýnu" je přinejmenším nevychovanost. A vy o tom napíšete, že vám to přišlo vtipné?
Zdravím a přeji hezký den!
Za tu slepici se omlouvám, přišla mi k receptu stylovější než např. blondýna
No, asi nejen já bych si s vývarem poradil, ale opravdu si myslím, že nevyužít "vodu" po uvaření k dalšímu použití a posléze v komentáři víceméně podtrhnout, že vývar z hodin vařené slepice je vlastně nepoužitelný (" já vývar ze slepice nevařím se třemi cibulemi.") ale, při vší úctě k autorce, tento způsob zdá se mi poněkud nešťastným...
Buď jsem slepá, nebo blbá, nebo nevím....ale nikde jsem nenašla nic o tom, že by se vývar ze slepice nepoužil dále...to se snad nemusí uvést - něco jako " vývar nevylejeme a uděláme z něj polévku"