Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 181 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,78 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 15,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 51,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švejžužu po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n30Y
Moje poznámka
Švejžužu po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n30Y
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 12 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 1 minutou
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 37 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 45 minutami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 49 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 1 hodinou
Bublanina z kefíru
Beruna před 1 hodinou
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Kacenecka před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Kacenecka před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 2 hodinami
Tématické fráze:
svejzuzu,
švej žužu,
vepřové švejžužu,
svejcuzu,
zvejžužu,
švejžužu recept,
čvej žužu,
sveizuzu,
cina svejzuzu,
recept na švejžužu,
čínské jídlo švejčužu,
svei zuzu,
svejcouzu,
švejžužu veprove,
svejsuzou,
šwej žužu,
jak se dela svejzuzu,
domaci zvejzužu,
vepřové nudličky svejžužu,
vepřové maso sveizuzu
Suroviny:
cibule,
olej,
maso vepřové,
pepř,
glutasol,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
koření kari,
hořčice,
kečup sladký,
česnek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
koření chilli
Komentáře (5)
Píšete rychlé jídlo?
No a jak dlouho se tedy dělá
Škoda, že jste změnila postup tepelné úpravy...
Ano, v podstatě se původně jedná o minutkové jídlo, ale ve vašem podání ("Pokrm je hotov, když je maso měkké (doba závisí na kvalitě masa)" jde o přípravu časově násobně delší. No a při použití PLECE nebo KÝTY je vliv masa na krátkou dobu přípravy zanedbatelný
No, tady si může každý bez uzardění zvolit název receptu podle vlastní fantazie
Mám tuze rád čínskou kuchyni a vždy mě až k slzám dojímají pseudorecepty, byť mají v názvu alibistický dovětek "po česku"