Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 787 kJ / 2 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,40 g |
Tuky | 164,27 g |
Vláknina | 25,67 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 64,53 g |
Postup přípravy
Pečeme na cca 230 st. 1 hodinu.
10 minut před dopečením posypeme strouhaným sýrem a necháme odkryté zapéct. Krok 6: Jako příloha může být rýže, v pekáči je docela dost zeleninového sosíku.
Zveřejněno 24. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta pod čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRvB
Moje poznámka
Kotleta pod čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRvB
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 10 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 16 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 18 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 19 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 19 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kajkajak před 9 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 16 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 16 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 17 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 19 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 19 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 20 hodinami
Suroviny:
kotleta,
tatarská omáčka,
hořčice,
kečup sladký,
cibule,
česnek,
rajče sterilované,
slanina anglická,
žampióny,
kapary,
sýr,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř
Komentáře (1)