Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 787 kJ / 2 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,40 g |
Tuky | 164,27 g |
Vláknina | 25,67 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 64,53 g |
Postup přípravy
Pečeme na cca 230 st. 1 hodinu.
10 minut před dopečením posypeme strouhaným sýrem a necháme odkryté zapéct. Krok 6: Jako příloha může být rýže, v pekáči je docela dost zeleninového sosíku.
Zveřejněno 24. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta pod čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRvB
Moje poznámka
Kotleta pod čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRvB
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 8 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 10 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 4 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 4 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 5 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 5 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 6 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 8 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 8 hodinami
Suroviny:
kotleta,
tatarská omáčka,
hořčice,
kečup sladký,
cibule,
česnek,
rajče sterilované,
slanina anglická,
žampióny,
kapary,
sýr,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř
Komentáře (1)