Džem z jeřabin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 886 kJ / 3 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 65,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 700,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do každé skleničky jsem ještě před uzavřením přidala lžičku rumu.
Džem je hustý, pikantní, výborný.
Zdroj: časopis Lidové recepty (trochu jsem ho upravila)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2017 14:38
TAKY PRÁVĚ VAŘÍM
10. 9. 2016 22:07
1. 9. 2016 14:16
22. 11. 2013 12:32
No jo, no..., to je snad ironie, Aronie se slivovicí
Ale když vám to chutná...
22. 11. 2013 11:49
1. 10. 2013 14:38
17. 9. 2011 19:41
monikaK:
Jedlé mají lístky ez zoubků a jsou chutně nakyslé, nejedlé jsou zoubkaté a příšerně hořké, dobrou chuť..http:///www.toprecepty.cz/recept/7545-dzem-z-jerab...
3. 9. 2011 11:30
5. 8. 2011 14:08
13. 12. 2009 03:51
25. 9. 2009 09:33
14. 9. 2009 12:59
jedle jsou ty, ktere maji listky do poloviny zoubkovane.
plody maji "bubaka" ve tvaru krizku.
31. 8. 2009 15:07
31. 8. 2009 11:05
31. 8. 2009 00:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Další recepty
Tématické fráze: jeřabiny marmeláda z černé jeřabiny marmeláda z jeřabin černé jeřabiny džem jedlé jeřabiny jerabina jeřabiny recept jeřabinový džem černé jeřabiny marmeláda jeřabina jedlá džem z černé jeřabiny černá jeřabina džem jeřabiny recepty marmeláda z černých jeřabin jedlé jeřabiny recept černý jeřáb džem černá jeřabina marmeláda jedlá jeřabina jeřabiny jedlé černé jeřabiny
Suroviny: jeřabiny, cukr, skořice mletá, rum
Džem z jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86L2
15 názorů