Slzovka se zeleninovou směsí
Slzovka, jedna z nejstarších bezlepkových plodin je nedílnou součástí tradiční čínské medicíny. Je známá také jako Jobovy slzy nebo "bezlepkové kroupy". Je bohatá na bílkoviny, vlákninu a minerály, což z ní dělá ideální základ pro lehký, ale sytý pokrm.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 914 kJ / 1 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 102,07 g |
Vláknina | 20,23 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,74 g |
Sacharidy | 63,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slzovka se zeleninovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73A28
Moje poznámka
Slzovka se zeleninovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73A28
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 14 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 3 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 3 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 4 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 5 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 6 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 8 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 8 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
paprika,
rajče,
cibule,
pórek,
mrkev,
cuketa,
olej,
pasírované rajčata,
sýr gouda,
pažitka,
pepř mletý,
sůl,
koření gyros,
koření na grilovanou zeleninu,
bujón zeleninový,
tymián,
koření oregáno,
pepř,
koření nové koření
Komentáře (1)