Slzovka se zeleninovou směsí
Slzovka, jedna z nejstarších bezlepkových plodin je nedílnou součástí tradiční čínské medicíny. Je známá také jako Jobovy slzy nebo "bezlepkové kroupy". Je bohatá na bílkoviny, vlákninu a minerály, což z ní dělá ideální základ pro lehký, ale sytý pokrm.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 914 kJ / 1 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 102,07 g |
Vláknina | 20,23 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,74 g |
Sacharidy | 63,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slzovka se zeleninovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73A28
Moje poznámka
Slzovka se zeleninovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73A28
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 2 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 3 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 3 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 4 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 4 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 4 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 4 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 5 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
paprika,
rajče,
cibule,
pórek,
mrkev,
cuketa,
olej,
pasírované rajčata,
sýr gouda,
pažitka,
pepř mletý,
sůl,
koření gyros,
koření na grilovanou zeleninu,
bujón zeleninový,
tymián,
koření oregáno,
pepř,
koření nové koření
Komentáře (1)