Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborná buchta s jablkovým rosolem

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava)

9. 10. 2009 17:24

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie19 044 kJ / 4 552 kcal
Bílkoviny68,91 g
Tuky139,48 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 530 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy741,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to opravdu moc dobré, takové lehké a buchta není suchá, ale krásně nadýchaná. Možná by se hodilo ještě ozdobit šlehačkou...

inspirace internet, bohužel nepamatuju....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitka64

25. 1. 2024 15:56

Tak dnes jsem prvně upekla ♥ a recept je opravdu skvělý!!! Buchta s jablkovým rosolem je výborná a chuťově vynikající, není ani tak pracná a všem moc chutnala. I vnouček si pochutnával ♥ Děkuji za recept <3

Anaja Anaja

19. 3. 2023 23:10

Skvělý nápaditý recept yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 2. 2023 08:26

:-)<3:yes::-K

PetraW.

14. 5. 2021 19:07

Dneska jsem upekla poprvé, jdeme zítra na návštěvu k rodičům a nerada chodím s prázdnou. Nejsem bůhví jaká pekařka, ale povedla se. Těsto mám možná sice nižší, ale to nic nemění na tom, že je nadýchané a jemné. Děkuji za recept, přidala jsem fotky a 23.hvězdička je ode mě. Doporučuji :-8:-Q

Pavlina

3. 6. 2015 01:24

A na jak dlouho pect a pri jake teplote

Irule Irule

8. 6. 2013 20:53

uděláno, spapáno :-K:-K byla to opravdu výborná buchtička, děkuji:yes::yes::yes::-p:-p:-p

Anneetta Anneetta

4. 8. 2012 13:57

Děkuji za receptík, dneska jsem poprvé zkoušela, do pudinku jsem přidala také trochu skořice. Buchta vypadá výborně, už se těším až vychladne a budu jí moct ochutnat. Dávám bodík. Děkuji.:yes:

lenizlata

22. 8. 2011 14:18

tak jsem vyzkoušela a je výborná jen jsem ji vyzkoušela s tím tvarohem a trošku se mi ten rosol s tvarohem slili,takže nevypadala tak dobře,jo a toho rosolu opravdu udělám příště víc;-),ňam mňam:-D

lenizlata

16. 8. 2011 11:40

jéééé:-Duž to vidím běžím pro džus a dnes vyzkouším;-)jen tam také zkusím dát ten tvaroh..

lenizlata

16. 8. 2011 11:39

prosím o radu lidičky zlatí jaký mošt?jablečný džus?:-8:-(

ivanas11

12. 8. 2011 11:13

Je to mňamka! :yes: A buchta super! Mezi rosol a buchtu jsem udělala ještě tvarohovo pudinkovou náplň a je to ještě víc mokřejší. Do rosolu jsem přidala i skořici. Ale teď bych rosol víc okyselila, aby byl větší kontrast mezi tvarohovou náplní a rosolem :-)

Camelia Camelia

9. 4. 2011 23:21

Všichni vychvalují, tak jsem ji musela taky vyzkoušet, jen místo jablek jsem dala dva broskvové kompoty, po schládnutí jsem ještě na vrstvu broskového želé dala zakysanou smetanu, posypala skořicovým cukrem a nechávám odpočinou do rána aby byla k snídani, voní užasně a jistě doufám, že stejně bude i chutnat ;) bodík letí

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

21. 3. 2011 09:24

Dlouho jsem váhal mezi recepty co děláme u nás, až jsem narazil na tvůj a hlavně jsem potřeboval základ, to je piškot abych na něj pokračoval tvarohem a žele. Tvůj jsem s obavami udělal a mohu říci NEPROHLOUPIL !!! Je takový jako píšeš. Zkrátka Super. Krásně měkoučký i po více jak 3 dnech a chuť bezva. Pekl jsem ho na plechu na 175°C , pak udělal tvaroh se žele a nakonec jahodový žele. Všichni chválí jako já. Tobě +bod 13 a ještě jednou chvála. Již je uložen a těším se na korpus a z něho dort s krémem. Václav

Lída

24. 2. 2011 15:00

A na kolik stupnu se to peče?

Lenka Lejskova

4. 5. 2010 08:29

tak ten si hned ukládám a vyzkouším,až "vdechneme" včera večer upečený ovocný dortík,posílám bodík,vypadá to náramně:-p:-p:-p,zrovna dopíjím kávu,taky polykám Jani Remková jak o život,mňam,mňamky,mňam:-K:-K:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta s pudinkem a jablky buchta s jablky buchta lehká buchta výborná buchta z jablek lehke buchty piškot s rosolem buchta s jabkama ovocná buchta s rosolem buchta s jablky a pudinkem buchta z jablek řezy s rosolem moučníky z jablek třená buchta s jablky jablečný rosol buchta s pudinkem buchta s tvarohem a rosolem buchty z jablek buchta recept řezy s ovocem a rosolem

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda perlivá, tuk, mouka hrubá, mošt jablečný, pudink vanilkový, jablko, cukr krupice

TopRecepty.cz

Výborná buchta s jablkovým rosolem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQE3