Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 098 kJ / 6 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,50 g |
Tuky | 622,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 3,75 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx5l
Moje poznámka
Bůčková kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx5l
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 7 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 11 minutami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 2 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 2 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 3 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 3 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 5 hodinami
Tématické fráze:
bůčková kapsa,
recept buckova kapsa s nadivkou,
plněná bůčková roláda kapsa,
plnena buckova kapsa,
kapsa z bucku,
plněná kapsa z bůčku,
masova kapsa,
bůčková kapsa recept,
bučková roláda plněná zelím,
bůčkovákapsa,
bučkova,
buckova kapsa s mletym masem,
recept bůčková kapsa,
búčkové nádivky,
búčková kapsa recepty,
bůčková plněná kapsa,
nádivka do bůčkové kapsy,
nádivka do buckove kapsy masova,
recept na bůčkovou kapsu,
nádivka do bůčkové rolády
Suroviny:
bůček bez kosti,
šunka kuřecí prsní zauzená,
salám měkký,
slanina anglická,
slanina gazdovská,
česnek,
cibule,
sůl,
kmín celý,
kmín drcený,
pepř mletý,
majoránka,
vejce
Komentáře (19)
Co se do postupu nevešlo: od řezníka doneseme bůček bez kosti většinou nedefinovatelného tvaru. Kosodélník, mnohoúhelník a tyto různé tvary dostaneme do podoby obdélníku (nebo čtverce) tím, že bůček ořežeme do požadovaného tvaru a ořezy ... viz postup