Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 285 kJ / 1 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,80 g |
Tuky | 30,76 g |
Vláknina | 33,07 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 324,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové (mangoldové) karbanátky s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMJQ
Moje poznámka
Špenátové (mangoldové) karbanátky s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMJQ
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 9 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 9 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 9 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 1 hodinou
Lasagne se špenátem
Sova1 před 1 hodinou
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 3 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 4 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 5 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 5 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 5 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 6 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
špenátový karbanátek,
špenatové karbenatky,
mangoldové karbenátky,
karbanátky se špenátem,
mangoldové placičky,
civabcici recept,
spenatova rýže,
čivabčiči,
recept na civabcici,
ryze s mangoldem,
karbenátky z rýže,
rýže s tuňákem a špenátem,
karbanátek se špenátem,
špenátové karbanátky pečené v troubě,
rýže,špenát,
mangoldové recepty,
karbanatky s ryzi a zeleninou,
bezmasé karbanátky,
karbanátek s ryži,
čivabčiči s rýží
Suroviny:
rýže,
špenát,
vejce,
strouhanka,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (5)