Pikantní uzené na kyselém zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 84,53 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Protože jsem chtěla uzené udělat trochu jinak, tak jsem improvizovala a vyšlo to-mňam!Jako příloha byly Bosáky-drbáky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2010 16:26
+17
31. 3. 2010 15:49
Bibi,zaujímavá diskusia pod tvojim receptom,ja myslím že každý má v niečom pravdu.Jedlo to bude určite výborné,údené a kapusta idú k sebe,jediné čo si tam neviem predstaviť,sú tie rajčiny.Ale rada to vyskúšam a keď bude chutiť,dám bod
11. 3. 2010 19:08
Tak mám uloženo, brzy přijde na řadu
11. 3. 2010 16:35
Zelí mám moc ráda, ale dohromady s uzeným jsem ho nedělala vyzkouším.Posílám bodík
26. 11. 2009 16:49
Micullko, jsem ráda, že sis vybrala můj recept a že jste si pochutnali. Manželovi nech pivíčko, až přijede z práce, lehko ho vyžunkne třeba před spaním a bude pak spát jako broučekDíky
26. 11. 2009 13:44
Dnes jsem vařila a nemá to chybu,jen jsem vynechala tymián, který dvakrát nemusím, jen přitel si stěžoval že nemůže dopít to pivo které zbylo, protože jel do práce.
20. 11. 2009 13:53
Bibinka - recept je bezvadný,foto k sežrání,vysvětlení pikantnosti logické a dostačující.
Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.
Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.
Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.
Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.
20. 11. 2009 13:12
Ježkovo oči Mílo, tak to byla pochvala přímo od profesionálkynóóó, tak toho si teda považuji a děkuji
20. 11. 2009 12:49
Zbytečná skromnost Bibinko, věř, stačí se podívat a tečou mi sliny jako bernardýnovi. Byla jsem kuchařka v Praze superluxus restaurant, dneska už jsem jen jako hospdyně-kuchařka u pánů, ale tohle jídlo bylo a je vždycky NEJ!!!
20. 11. 2009 12:35
Mílo, ne že by mě to nepotěšilo, ale prohlídla jsi všechny receptyTady je skvostů daleko větších, než je ten můja doufám, že to teda uvaříš, když jsi z toho tak nadšená, bude víkend, tak do toho...
20. 11. 2009 12:24
Tak konečně pořádný jídlo. To je recept roku, Bibinko, to nemá chybu,klasika je klasika je to to nejlepší co tu je. Díky za krásný obrázek!!!!
20. 11. 2009 12:08
Holky jedny, co to vedete pod mým receptem za diskuzi v pohodě
Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařilŽádná taková pravidla, jako že se MUSÍ (nemáme mus rádi)nejprve uvařit, pak hodnotit nemámea je fakt, že to jsou stránky zábavného typu o vaření, tak bych to ukončila, ať si každý boduje a hodnotí tak, jak to cítí, tudíš jak ten či onen chce
Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne
Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařilŽádná taková pravidla, jako že se MUSÍ (nemáme mus rádi)nejprve uvařit, pak hodnotit nemámea je fakt, že to jsou stránky zábavného typu o vaření, tak bych to ukončila, ať si každý boduje a hodnotí tak, jak to cítí, tudíš jak ten či onen chce
Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne
20. 11. 2009 11:45
Simco, ale tys to sama napsala: "proč neudělat autorovi radost a nedat mu bod" a o tom to prave je....
20. 11. 2009 11:28
Suzann,ty si se do toho opřela s vervou.myslím,že si asi zas tak nerozumíme,přeci nebudu dávat bod autorovi,že je mi sympatický.Jde o recept a spousta receptů člověk zná.A přesto si myslím,že kolikrát může být recept obodovaný,vyzkoušený a přesto se to nepovede.Takže já bych to tak přísně nehodnotila.
20. 11. 2009 11:06
Simco, v tohle s tebou nesouhlasim. Pokud nekomu chci udelat radost a recept se mi libi, tak to muzu napsat do komentare, pochavalit, polichotit a pod. Ale nebodovat. Myslela jsem, ze funkci bodu je poukazat na vyjimecne dobre recepty, ktere chutnaji vetsi mase lidi, a proto se da rict, ze jsou TOP (kazdy jazyk jina chut). A ne ze s nimi budu vyjadrovat sympatie k autorovi....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 24 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 48 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 52 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: kyselé zelí recept kyselé zelí jak uvarit zeli uzene na zeli uzene v zeli jak uvařit kyselé zelí kysele zeli recepty kyselé zelí s uzeným kyselé zelí nejlepší recepty uzené zelí uzené a zelí pikantní zelí kyselé zelí a uzeným uzená žebra na zelí recept na kyselé zelí jak správně uvařit kyselé zelí moravské uzené maso recept kysele zeli zelí kyselé zelí uzené
Suroviny: uzené moravské, slanina anglická, zelí kysané, rajče, cibule, bobkový list, tymián, pepř, koření nové koření, kmín celý, pepř mletý, sůl, olej, pivo světlé
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
37 názorů