Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,47 g |
| Tuky | 10,95 g |
| Vláknina | 41,60 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 107,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka s hruškami a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XyR
Moje poznámka
Čočka s hruškami a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XyR
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 4 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 12 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 13 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 15 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 16 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 18 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 19 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 19 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 19 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 19 hodinami
Tématické fráze:
čočka s uzeným masem,
maso k čočce,
čočka s uzeným,
tepelná úprava čočky,
uzené maso k čočce,
čočka s hruškou,
jak vařit hnědou čočku,
čočka v mikrovlnce,
černá cocka s uzeným masem,
uzené maso recepty,
čočka citrón,
tepelna uprava hrusky,
uzené k čočce,
hrušky, tepelná úprava, recepty,
recepty čočka s uzeným masem,
uzený k čočce,
uzene maso čočka recepty,
čočka na hruškach,
černá čočka s uzeným masem recept,
uzené maso recept
Suroviny:
čočka,
pórek,
hruška,
maso uzené,
citron,
sůl
Komentáře (5)