Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,47 g |
Tuky | 10,95 g |
Vláknina | 41,60 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 107,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka s hruškami a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XyR
Moje poznámka
Čočka s hruškami a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XyR
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 27 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
čočka s uzeným masem,
maso k čočce,
čočka s uzeným,
tepelná úprava čočky,
uzené maso k čočce,
čočka s hruškou,
jak vařit hnědou čočku,
čočka v mikrovlnce,
černá cocka s uzeným masem,
uzené maso recepty,
čočka citrón,
tepelna uprava hrusky,
uzené k čočce,
hrušky, tepelná úprava, recepty,
recepty čočka s uzeným masem,
uzený k čočce,
uzene maso čočka recepty,
čočka na hruškach,
černá čočka s uzeným masem recept,
uzené maso recept
Suroviny:
čočka,
pórek,
hruška,
maso uzené,
citron,
sůl
Komentáře (5)