Postup přípravy
Příloha třeba bramborová kaše nebo na co má kdo chuť, vynikající je i studená jen tak na zakousnutí s chlebem.
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Moje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 8 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 16 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 19 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 4 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 4 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 5 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 5 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 7 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 8 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 9 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
pečení v potravinářské folii,
mletá roláda,
roláda z mletého mas,
pečení masa ve folii,
roláda v potravinářské folii,
může se péct maso v potravinářské folii,
roláda s mletým,
roláda pečená v potravinářské folii,
pečení rolády ve folii,
roláda z mletého masa ve folii,
pečení masa v potravinářské folii,
roláda ve folii,
maso ve folii,
vynikající roláda z mletého masa,
jak péct masovou roladu ve folii,
vepřová roláda peceni v potravinařske folii,
peceni rolady v potravinářské folii,
pečení ve folii,
tyrolský chléb,
sekana v potravinarske folii
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
strouhanka,
majoránka,
párky,
hořčice,
okurky sterilované,
sýr hermelín
Komentáře (5)
Pokud máš hodně ráda mleté maso, mám pro tebe variantu na karbanátky - a to jen, že do ochucené mleté směsi vmícháš kukuřici. Karbanátky to oživý a skvěle chutnají.