Postup přípravy
Příloha třeba bramborová kaše nebo na co má kdo chuť, vynikající je i studená jen tak na zakousnutí s chlebem.
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Moje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 15 minutami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 1 hodinou
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 5 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 5 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 6 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečení v potravinářské folii,
mletá roláda,
roláda z mletého mas,
pečení masa ve folii,
roláda v potravinářské folii,
může se péct maso v potravinářské folii,
roláda s mletým,
roláda pečená v potravinářské folii,
pečení rolády ve folii,
roláda z mletého masa ve folii,
pečení masa v potravinářské folii,
roláda ve folii,
maso ve folii,
vynikající roláda z mletého masa,
jak péct masovou roladu ve folii,
vepřová roláda peceni v potravinařske folii,
peceni rolady v potravinářské folii,
pečení ve folii,
tyrolský chléb,
sekana v potravinarske folii
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
strouhanka,
majoránka,
párky,
hořčice,
okurky sterilované,
sýr hermelín
Komentáře (5)
Pokud máš hodně ráda mleté maso, mám pro tebe variantu na karbanátky - a to jen, že do ochucené mleté směsi vmícháš kukuřici. Karbanátky to oživý a skvěle chutnají.