Postup přípravy
Příloha třeba bramborová kaše nebo na co má kdo chuť, vynikající je i studená jen tak na zakousnutí s chlebem.
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Moje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 5 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 6 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 6 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 7 minutami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 9 minutami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 1 hodinou
Cikánské cukroví
Annnn před 2 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 2 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 2 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 2 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 2 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečení v potravinářské folii,
mletá roláda,
roláda z mletého mas,
pečení masa ve folii,
roláda v potravinářské folii,
může se péct maso v potravinářské folii,
roláda s mletým,
roláda pečená v potravinářské folii,
pečení rolády ve folii,
roláda z mletého masa ve folii,
pečení masa v potravinářské folii,
roláda ve folii,
maso ve folii,
vynikající roláda z mletého masa,
jak péct masovou roladu ve folii,
vepřová roláda peceni v potravinařske folii,
peceni rolady v potravinářské folii,
pečení ve folii,
tyrolský chléb,
sekana v potravinarske folii
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
strouhanka,
majoránka,
párky,
hořčice,
okurky sterilované,
sýr hermelín
Komentáře (5)
Pokud máš hodně ráda mleté maso, mám pro tebe variantu na karbanátky - a to jen, že do ochucené mleté směsi vmícháš kukuřici. Karbanátky to oživý a skvěle chutnají.