Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 570 kJ / 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,63 g |
| Tuky | 3,50 g |
| Vláknina | 4,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24,03 g |
| Sůl | 60,00 g |
| Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Moje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
moravanka recept,
recept na moravanku,
moravanka,
domácí kunovjanka,
recept moravanka,
domácí moravanka recept,
domácí moravanka,
nálev na moravanku,
moravanka zelenina,
moravanka recepty,
zelenina moravanka,
recepty moravanka,
zavařování moravanka,
recept na domácí moravanku,
recepty domácí moravanka,
moravanka nálev,
jak zpracovat kozí rohy,
zavařenina moravanka,
recepty z hané,
jak udělat moravanku
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
mrkev,
kedlubna,
celer,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
kukuřice,
feferonka,
kopr,
voda,
ocet,
sůl,
sladidlo umělé,
koření nové koření,
pepř,
koriandr,
tymián,
semínka hořčičná,
koření hřebíček,
bobkový list
Komentáře (20)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0