Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 570 kJ / 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,63 g |
| Tuky | 3,50 g |
| Vláknina | 4,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24,03 g |
| Sůl | 60,00 g |
| Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Moje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Nejnovější recepty
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 minutami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
Tématické fráze:
moravanka recept,
recept na moravanku,
moravanka,
domácí kunovjanka,
recept moravanka,
domácí moravanka recept,
domácí moravanka,
nálev na moravanku,
moravanka zelenina,
moravanka recepty,
zelenina moravanka,
recepty moravanka,
zavařování moravanka,
recept na domácí moravanku,
recepty domácí moravanka,
moravanka nálev,
jak zpracovat kozí rohy,
zavařenina moravanka,
recepty z hané,
jak udělat moravanku
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
mrkev,
kedlubna,
celer,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
kukuřice,
feferonka,
kopr,
voda,
ocet,
sůl,
sladidlo umělé,
koření nové koření,
pepř,
koriandr,
tymián,
semínka hořčičná,
koření hřebíček,
bobkový list
Komentáře (20)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0