Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 910 kJ / 2 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,28 g |
Tuky | 126,15 g |
Vláknina | 21,55 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,58 g |
Sacharidy | 54,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji lehce osmahněte nakrájenou cibuli a nasekaný česnek, přidejte maso, opečte, osolte, opepřete, přidejte koření a duste, až je maso měkké a voda odpařená.
Krok 2: Horkou vodou spařte dobře vyprané listy špenátu a nechte je odkapat.
Krok 3: Vejce rozšlehejte se zakysanou smetanou, solí a pepřem.
Krok 4: Do tukem vytřené zapékací mísy střídavě vrstvěte masovou směs, špenát, smetanu, nakonec posypte jemně nastrouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečte dorůžova.
Zveřejněno 21. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Musaka s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0yz
Moje poznámka
Musaka s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0yz
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 7 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí musaka,
bulharská musaka s vepřovým masem,
mleté maso se špenátem,
mleté maso s listovým špenátem,
musaka s vepřovým masem,
mleté maso špenát,
musaka recept,
musaka se špenátam,
zelná musaka s vepřovým masem,
musaka s vepř.masem,
hovězí maso s listovým špenátem,
musakas,
ahaonline.cz,
ahaonline.cz,
ahaonline,
ragu z listového špenátu,
hovezi s listovym spenatem,
bulharská musakas vepřovým masem,
špenátová musaka,
musaka s mletým masem
Suroviny:
maso vepřové mleté,
olej,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření do mletého masa,
špenát listový,
vejce,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý
Komentáře (5)