Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,51 g |
| Tuky | 43,29 g |
| Vláknina | 8,79 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 816 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 24,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rK
Moje poznámka
Bažant na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rK
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 11 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 8 minutami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 4 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 5 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 5 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 6 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 6 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 6 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 7 hodinami
Tématické fráze:
bažant na červeném víně a slanině,
recepty bažant podle pohlreicha,
recepty-bažant,
pečený bažant na víně,
bažant-recepty,
co s bazantem,
recepty s bažantem,
vaření bažant,
bažant-recept,
kohout na víně pohlreich,
pečený bažant na na červeném víně,
recept-bažant,
recept s bažantem,
kuchařka-bažant,
bažantnavině,
vaření-bažant,
top recepty-bažant,
bažant-připrava,
pečený bažant s nádivkou,
vaření bažanta
Suroviny:
bažant,
slanina,
cibule,
houby čerstvé,
víno červené,
vločky ovesné,
koňak,
sádlo,
sůl,
pepř,
tymián
Komentáře (3)