Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč je vláčný, šťavnatý díky bohaté vrstvě hrušek a provoněný skořicí. Před koncem pečení koláč polijeme sladkou směsí s máslem, která na povrchu vytvoří dokonalou karamelovou krustu.

Hodnocení receptu je 4,9 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava)

7. 5. 2010 21:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie22 643 kJ / 5 412 kcal
Bílkoviny76,53 g
Tuky235,72 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 1,03 g
Sůl3,00 g
Sacharidy727,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

7. 5. 2010 23:14

jooo,mňam:-p:-!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2010 23:10

Mńam!!:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vynikajíci hruskovy kolac hruškový koláč francouzský koláč s hruškami francouzky hruskovy kolac výborný hruškový koláč hruškový koláč se skořicí francouzský koláč francouský hruškový koláč francouzký koláč francouzské moučníky hruškový koláč recept francouzské zákusky francouzsky kolac s hruskama francouzský tvarohový koláč francouzky kolac s hruskami francouzský koláč s tvarohem jednoduchy hruskovy kolac výborný francouzký hruškový koláč luxusní hruškový koláč francozský hruškový koláč

Suroviny: hruška, cukr, skořice mletá, mouka polohrubá, cukr, vejce, mléko, olej, prášek do pečiva, sůl, máslo, med, cukr, vejce

TopRecepty.cz

Francouzský hruškový koláč

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQOR