Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 404 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,54 g |
Tuky | 2,05 g |
Vláknina | 28,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Moje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 minutami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 2 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
brokolicový prívarok,
brokolice recepty,
prívarok,
recepty z brokolice,
recepty brokolice,
brokolicový prívarok,
biele korenie,
privarok z mrazenej zeleniny,
fazulovy prívarok s fasirkou,
brokolicovy privarek,
brokolicový přívarek recepty,
prívarky k mäsu,
česky prívarok,
jjak se dělá brokolice,
prívarok česky,
balená brokolice,
kvetakovy privarok,
recepty privarok,
fazolový prívarok,
hrasek privarok
Suroviny:
brokolice,
cibule,
česnek,
zázvor mletý,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
kapie,
solamyl,
sůl,
pepř bílý mletý,
olej
Komentáře (11)
Biele korenie sa vyrába zo zrelých červených bobúľ, ktoré sa po zbere namáčajú, aby sa ľahšie dala odstrániť červená šupka. Potom sa semená sušia na slnku a získavajú svoju žltobielu farbu.
Kúpiš ho v potravinách, balené v sáčkoch presne tak ako čierne korenie.