Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 822 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 10,73 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8zL
Moje poznámka
Okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8zL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 18 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 18 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 23 minutami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 1 hodinou
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 1 hodinou
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 3 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 3 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 3 hodinami
Tématické fráze:
studená okurková polévka,
okurková polévka,recept,
polévka z okurek,
recept na okurkovou polévku,
okurková polívka,
studena okurkova polevka recept,
znojemská polévka,
studená polévka z okurek,
okurková polévka studená,
okurková polevoa,
studená okurková polévka s mátou,
okurkovapolevka,
okrurková polévka,
bulharská studená polévka,
studené polévky,
okurková polévka za studena,
okurková zálevka,
okukrková polévka,
okurová polévka,
okurka hadovka recepty
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
česnek,
kopr,
petrželka,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana zakysaná,
olej,
sůl,
pepř,
ocet,
pažitka
Komentáře (6)