Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 822 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 10,73 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8zL
Moje poznámka
Okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8zL
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 18 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 3 minutami
Kefírový koláč
Renata1101 před 9 minutami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Ostluzina před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 13 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 14 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 15 hodinami
Tématické fráze:
studená okurková polévka,
okurková polévka,recept,
polévka z okurek,
recept na okurkovou polévku,
okurková polívka,
studena okurkova polevka recept,
znojemská polévka,
studená polévka z okurek,
okurková polévka studená,
okurková polevoa,
studená okurková polévka s mátou,
okurkovapolevka,
okrurková polévka,
bulharská studená polévka,
studené polévky,
okurková polévka za studena,
okurková zálevka,
okukrková polévka,
okurová polévka,
okurka hadovka recepty
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
česnek,
kopr,
petrželka,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana zakysaná,
olej,
sůl,
pepř,
ocet,
pažitka
Komentáře (6)