Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bermská mísa z jednoho hrnce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 122 kJ /
6 004 kcal
Bílkoviny206,08 g
Tuky527,14 g
Vláknina54,50 g
Cholesterol 781 mg
Sodík 17,75 g
Sůl43,81 g
Sacharidy67,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na nudličky a podusíme na sádle, přidáme kyselé zelí s jalovcem, promícháme a zalijeme vínem a vodou. Přidáme slaninu, vepřová žebírka, nebo ramínko, přikryjeme poklicí a zvolna vaříme asi 1 1/2 hodiny. Asi 20 minut před ukončením přidáme klobásu a prohříváme. Krok 2: V jiném hrnci v neslané vodě vaříme uzený hovězí jazyk a uzené vepřové nožičky. Hovězí maso se zeleninou vaříme také odděleně. Všechny druhy masa nakrájíme na porce a rozložíme na zelí.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Podáváme s brambory, až pro 8 osob.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bermská mísa z jednoho hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bermská mísa z jednoho hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce, z jednoho hrnce, vaříme v jednom hrnci, vaříme z vepřového masa, vepřové nožičky, veprovy jazyk recept, recepty do jednoho hrnce, recepty pro jeden hrnec, vaření v jednom hrnci, vaření z jednoho hrnce, vepřové nožičky recept, uzený vepřový jazyk, vaření v jednom hrnci recepty, vepřový uzený jazyk, vaříme z vepřového, vepřový jazyk recepty, varime z jednoho hrnce, vaření v jednom hrnci, recepty v jednom hrnci, uzeny hovezi jazyk

Suroviny:
sádlo, cibule, zelí kysané, jalovec, víno bílé, voda, žebra vepřová, slanina anglická, jazyk hovězí uzený, nožička vepřová, klobása, hovězí zadní, celer

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu