Bermská mísa z jednoho hrnce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 122 kJ / 6 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,08 g |
Tuky | 527,14 g |
Vláknina | 54,50 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 17,75 g |
Sůl | 43,81 g |
Sacharidy | 67,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bermská mísa z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgJ
Moje poznámka
Bermská mísa z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgJ
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 12 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 18 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 20 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 1 hodinou
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 1 hodinou
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 2 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 11 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 17 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 17 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 19 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 20 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce,
z jednoho hrnce,
vaříme v jednom hrnci,
vaříme z vepřového masa,
vepřové nožičky,
veprovy jazyk recept,
recepty do jednoho hrnce,
recepty pro jeden hrnec,
vaření v jednom hrnci,
vaření z jednoho hrnce,
vepřové nožičky recept,
uzený vepřový jazyk,
vaření v jednom hrnci recepty,
vepřový uzený jazyk,
vaříme z vepřového,
vepřový jazyk recepty,
varime z jednoho hrnce,
vaření v jednom hrnci,
recepty v jednom hrnci,
uzeny hovezi jazyk
Suroviny:
sádlo,
cibule,
zelí kysané,
jalovec,
víno bílé,
voda,
žebra vepřová,
slanina anglická,
jazyk hovězí uzený,
nožička vepřová,
klobása,
hovězí zadní,
celer
Komentáře (1)