Bermská mísa z jednoho hrnce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 122 kJ / 6 004 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 206,08 g |
| Tuky | 527,14 g |
| Vláknina | 54,50 g |
| Cholesterol | 781 mg |
| Sodík | 17,75 g |
| Sůl | 43,81 g |
| Sacharidy | 67,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bermská mísa z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgJ
Moje poznámka
Bermská mísa z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgJ
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 2 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
Tunislav před 8 minutami
Ořechové úly
Panova před 27 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 28 minutami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 29 minutami
Žloutkové dortíčky
Panova před 32 minutami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 33 minutami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 34 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 37 minutami
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 39 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 40 minutami
Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce,
z jednoho hrnce,
vaříme v jednom hrnci,
vaříme z vepřového masa,
vepřové nožičky,
veprovy jazyk recept,
recepty do jednoho hrnce,
recepty pro jeden hrnec,
vaření v jednom hrnci,
vaření z jednoho hrnce,
vepřové nožičky recept,
uzený vepřový jazyk,
vaření v jednom hrnci recepty,
vepřový uzený jazyk,
vaříme z vepřového,
vepřový jazyk recepty,
varime z jednoho hrnce,
vaření v jednom hrnci,
recepty v jednom hrnci,
uzeny hovezi jazyk
Suroviny:
sádlo,
cibule,
zelí kysané,
jalovec,
víno bílé,
voda,
žebra vepřová,
slanina anglická,
jazyk hovězí uzený,
nožička vepřová,
klobása,
hovězí zadní,
celer
Komentáře (1)