Suroviny
Porce: pro 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 135 kJ / 2 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,24 g |
Tuky | 131,25 g |
Vláknina | 38,12 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 228,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba na bramborovém pyré s omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2PJ
Moje poznámka
Ryba na bramborovém pyré s omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2PJ
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 19 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 8 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 8 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 10 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 11 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 12 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 12 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 13 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborové citrónové pyré,
bramborové pyré,
citrónové pyré,
ryba s bramborem,
bramborove pyré se šunkou,
varena ryba apetit,
ryba na tymiánu a rozmarýnu,
bramborové pyré recept s rybou,
pyré z brambor a mrkve,
ryba recept,
potravinářská fólie lze s ní varit,
bramborove pyre rozmarýn,
ryba narychlo,
bramborové k piré,
pyré s rybou,
pyré z vařených brambor a mrkve,
ryba s květákovým piré,
varena ryba s omackou,
bramborové pyré s rybou,
pire k rybe recept
Suroviny:
filet z ryb,
kůra citronová,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř,
olej olivový,
brambory,
máslo,
smetana,
hořčice hrubozrnná,
sůl,
mrkev,
cibule,
česnek,
vývar,
víno bílé,
tymián,
rozmarýn,
džus rajský,
máslo,
smetana,
pepř,
vývar,
bazalka čerstvá,
petrželka
Komentáře (19)
Já mám také raději opečenou rybku, ale toto jsem pojala dle receptu tak nějak dietněji
Elizo, také jsem to neznala, ale je to super rychlovka, protože čerstvě uvařená vejce oloupat narychlo je někdy zážitek
Bod posílám dopředu a ukládám k vyzkoušení.