Suroviny
Porce: pro 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 135 kJ / 2 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,24 g |
| Tuky | 131,25 g |
| Vláknina | 38,12 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 453 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 228,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba na bramborovém pyré s omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2PJ
Moje poznámka
Ryba na bramborovém pyré s omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2PJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechovo-jablečný koláč II
Iwcas před 4 minutami
Špenát II.
Andy2208 před 8 minutami
Olejový korpus na dort
Terkinka před 1 hodinou
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 2 hodinami
Kuřecí karí
dandykvetinka před 2 hodinami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 3 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 3 hodinami
Houbová smaženice
magdalenka před 3 hodinami
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
iveta.kroul před 3 hodinami
Bramborák POHODA
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborové citrónové pyré,
bramborové pyré,
citrónové pyré,
ryba s bramborem,
bramborove pyré se šunkou,
varena ryba apetit,
ryba na tymiánu a rozmarýnu,
bramborové pyré recept s rybou,
pyré z brambor a mrkve,
ryba recept,
potravinářská fólie lze s ní varit,
bramborove pyre rozmarýn,
ryba narychlo,
bramborové k piré,
pyré s rybou,
pyré z vařených brambor a mrkve,
ryba s květákovým piré,
varena ryba s omackou,
bramborové pyré s rybou,
pire k rybe recept
Suroviny:
filet z ryb,
kůra citronová,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř,
olej olivový,
brambory,
máslo,
smetana,
hořčice hrubozrnná,
sůl,
mrkev,
cibule,
česnek,
vývar,
víno bílé,
tymián,
rozmarýn,
džus rajský,
máslo,
smetana,
pepř,
vývar,
bazalka čerstvá,
petrželka
Komentáře (19)
Já mám také raději opečenou rybku, ale toto jsem pojala dle receptu tak nějak dietněji
Elizo, také jsem to neznala, ale je to super rychlovka, protože čerstvě uvařená vejce oloupat narychlo je někdy zážitek
Bod posílám dopředu a ukládám k vyzkoušení.