Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 602 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,01 g |
Tuky | 27,27 g |
Vláknina | 32,91 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 120,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základ na "husté" polévky - krok za krokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9RV
Moje poznámka
Základ na "husté" polévky - krok za krokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9RV
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 11 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 15 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 19 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 9 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 10 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 11 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 11 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 12 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na huste polivky,
husté polévky,
husté polévky recepty,
vaříme krok za krokem,
husté zeleninové polévky,
kdy se dává jíška do polévky,
huste polivky,
polévkový základ,
hustá česneková polévka,
chvilka pro tebe vaříme krok za krokem,
hustá zeleninová polévka,
zaklad polevek,
zaklad na polivku,
zaklady polevek,
hustý polévky,
polivky huste,
polevky husté,
zeleninovy zaklad do polivky,
recepty husté polévky,
hustá zeleninová polévka se šmakounem
Suroviny:
máslo,
mrkev,
celer,
cibule,
brambory,
mouka hladká,
voda,
sůl,
podravka,
harmonie chuti,
masox,
fazole,
brambory,
česnek,
majoránka,
pepř,
ocet,
zelenina,
brambory,
česnek,
majoránka,
pepř
Komentáře (7)
Když jsem začínala vařit, odehrávalo se to asi takto (bydleli jsme u rodičů bývalého manžela) - tchýně mi ráno řekla, aˇuvařím např. bramboračku a odjela do práce. V kuchařce stálo: "Umícháme tmavou jíšku..." Nebo jen "Polévku zahustíme jíškou" a já byla v háji...