Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 602 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,01 g |
Tuky | 27,27 g |
Vláknina | 32,91 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 120,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základ na "husté" polévky - krok za krokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9RV
Moje poznámka
Základ na "husté" polévky - krok za krokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9RV
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 13 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na huste polivky,
husté polévky,
husté polévky recepty,
vaříme krok za krokem,
husté zeleninové polévky,
kdy se dává jíška do polévky,
huste polivky,
polévkový základ,
hustá česneková polévka,
chvilka pro tebe vaříme krok za krokem,
hustá zeleninová polévka,
zaklad polevek,
zaklad na polivku,
zaklady polevek,
hustý polévky,
polivky huste,
polevky husté,
zeleninovy zaklad do polivky,
recepty husté polévky,
hustá zeleninová polévka se šmakounem
Suroviny:
máslo,
mrkev,
celer,
cibule,
brambory,
mouka hladká,
voda,
sůl,
podravka,
harmonie chuti,
masox,
fazole,
brambory,
česnek,
majoránka,
pepř,
ocet,
zelenina,
brambory,
česnek,
majoránka,
pepř
Komentáře (7)
Když jsem začínala vařit, odehrávalo se to asi takto (bydleli jsme u rodičů bývalého manžela) - tchýně mi ráno řekla, aˇuvařím např. bramboračku a odjela do práce. V kuchařce stálo: "Umícháme tmavou jíšku..." Nebo jen "Polévku zahustíme jíškou" a já byla v háji...