 
		
Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 77,65 g | 
| Tuky | 47,83 g | 
| Vláknina | 19,24 g | 
| Cholesterol | 20 mg | 
| Sodík | 6,63 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 447,82 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé, sůl mimo droždí) a použijeme program Těsto. Vykynuté ho vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 4 kusy a z každého uděláme bagetu.
	Krok 2: Ty necháme vykynout na plechu, pak potřeme vejcem, můžeme ozdobit semínky a dáme péct do vyhřáté trouby (asi 30-35 minut/ 200°C - každá trouba peče malinko jinak). Místo bylinkového koření můžeme použít sekané čerstvé bylinky.
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Moje poznámka
					 
				
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 10 minutami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 31 minutami
	
			 
	
	
Bublanina s jogurtem
Mary-Loo před 36 minutami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 46 minutami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 57 minutami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 1 hodinou
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 1 hodinou
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 2 hodinami
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 14 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bylinkové máslo na bagety, 
						
						
							bylinkové máslo na bagetu, 
						
						
							domácí bylinková bageta, 
						
						
							bylinková bageta, 
						
						
							nejlepsi bagety, 
						
						
							podmáslové řezy, 
						
						
							bylinkové bagety z domácí pekárny, 
						
						
							bagety domácí s podmáslím, 
						
						
							bagety s bylinkami, 
						
						
							jak uválet bagetu, 
						
						
							bageta s bylinkami, 
						
						
							recept na bagetky, 
						
						
							jak se dělá bageta, 
						
						
							nejlepší bageta recept, 
						
						
							bageta z pizza těsta, 
						
						
							bagety recept těsto, 
						
						
							bageta s podmáslím, 
						
						
							bylinkove bagety recept z pekarny, 
						
						
							těsto na  bagety s bylinkami, 
						
						
							bagety s podmaslim
						
					
						Suroviny:
						
							podmáslí, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							koření bylinkové máslo, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							droždí
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
 
Komentáře (45)
Dalas opravdu všechny suroviny (a jejich gramáž) přesně podle receptu? Rcepty mám poctivě vyzkoušené, tak nechápu, proč těsto lepilo. Zkoušelas podsypat moukou?