Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslové bagety s bylinkami

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2010 10:54

Suroviny

Porce: 4 kusy po 240-250 g

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 756 kJ / 2 571 kcal
Bílkoviny77,65 g
Tuky47,83 g
Vláknina19,24 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 6,63 g
Sůl16,00 g
Sacharidy447,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dexulka

10. 4. 2013 13:00

cathleen:Tak to bude ten fígl,nechat bulky odpočinout a pak vyválet :-8 Mně to moc vyválet nešlo,musela jsem to těsto spíš vytahovat právě a pak to nevypadalo pěkně.Děkuji za radu :yes:

cathleen cathleen

10. 4. 2013 08:21

dexulka::-8 děkuju za fotky i zprávu! Fígl? Z každého kusu těsta nejdřív udělám bulku a všechny je nechám asi 5-10 min odpočinout, těsto mírně povolí. A pak válením z bulky udělám "hada", na všech místech stejně silného. To je vše.;-)

Chanellina35

9. 4. 2013 17:39

Super, zítra se na to vrhám!!!:-K

dexulka

9. 4. 2013 17:14

Tak jsem dnes vyzkoušela plech na bagety a myslím,že se povedlo :-8 Jen mi dělá trochu problém uválet tak dlouhé bagety,aby vypadaly krásně jako ty vaše - nemáte nějaký fígl ;-) Bod jsem dalal již posledně,nyní posílám jen foto :yes:

AniCiz

3. 12. 2012 19:37

:yes:ty moje jsou bez okrasy,ale krááásně do zlatova, vonící čekají až zchladnou..úžasné těsto jako vždy vymakaný recept..:-K:-K:-K

senky senky

4. 8. 2012 22:13

Dnes upečeny;-) a jako vždy u receptů od Tebe, skvostné:yes::yes: posílám díky, foto a 20.bodík:-K:-K

dexulka

29. 7. 2012 15:40

Moc dobré a voňavé bagetky,díky za nápad :-p Přidávám bod i foto a určitě zopakuji ;-)

cathleen cathleen

14. 10. 2011 13:54

teresa::-O:-Ojá se strašně omlouvám, že jsem zapomněla na tvůj dotaz....
Dalas opravdu všechny suroviny (a jejich gramáž) přesně podle receptu? Rcepty mám poctivě vyzkoušené, tak nechápu, proč těsto lepilo. Zkoušelas podsypat moukou?

teresa

12. 3. 2011 23:48

ahoj, udelala jsem vse dle receptu, testo krasne vykynulo, ale po vyndání z pekárny se tak strasne lepilo, ze vubec nebylo mozne je tvarovat . nakonec jsem z toho uplacala beztvare bochanky a dala pect. ted jsou v troube, vysledek asi nebude nic moc, ale porad resim, co jsem udelala spatne? poradite?

cathleen cathleen

17. 10. 2010 15:18

To jsem ráda, že chutnaly a děkuju za fotku!:-):yes:

drahulin drahulin

17. 10. 2010 11:49

Cathleen dnes jsem upekla bagety podle tebe a musím říct,že jsou vyborné.:-p:-pAkorát ty tvoje vypadají daleko lépe.:-8:-8

mysulka mysulka

16. 10. 2010 13:38

:-)) Děkuju :-K:-K

cathleen cathleen

16. 10. 2010 13:36

Aha, tak to jo....v plynové troubě jsem nikdy péct neuměla, naštěstí jsme ji měli jen chvilku. Při vybírání nové kuchyně a zařízení do ní přeju šťastnou ruku!;-)

mysulka mysulka

16. 10. 2010 13:33

:-K Ivi mazala, já mám ještě starou plynovou troubu, ale teď začala nějak víc zlobit:-(( už jsem zvylká, že když peču, tak musím plechy přendavat a otáčet;-), teď nechci kupovat novou, protože snad bude celá nová kuchyň, tak to ještě musím vydržet:-).

cathleen cathleen

16. 10. 2010 13:28

:-))Leni, máš je krásné!:yes::yes: a děkuju za vyzkoušení i fotečku. Mazalas vajíčkem? To dělá pro výslednou barvu pečiva hodně!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bylinkové máslo na bagety bylinkové máslo na bagetu domácí bylinková bageta bylinková bageta nejlepsi bagety podmáslové řezy bylinkové bagety z domácí pekárny bagety domácí s podmáslím bagety s bylinkami jak uválet bagetu bageta s bylinkami recept na bagetky jak se dělá bageta nejlepší bageta recept bageta z pizza těsta bagety recept těsto bageta s podmáslím bylinkove bagety recept z pekarny těsto na bagety s bylinkami bagety s podmaslim

Suroviny: podmáslí, voda, olej, cukr, sůl, koření bylinkové máslo, mouka polohrubá, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Podmáslové bagety s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0L95