Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 385 kJ / 1 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,00 g |
| Tuky | 125,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 590 mg |
| Sodík | 550 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové kůže vaříme s kořením nejlépe v tlakovém hrnci asi 45 minut.
Krok 2: Z mletého masa si vytvoříme karbanátky, které na oleji usmažíme. Vývar z kůží i karbanátky necháme mírně vychladit.
Krok 3: Pak karbanátky vložíme do vhodné nádoby (pekáček a pod) a zalijeme vývarem. Do vývaru, pokud chceme, můžeme přidat několik namletých kůží, zeleninu apod. Po ztuhnutí krájíme na plátky, můžeme posypat cibulí a pokapat octem.
Zveřejněno 29. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulc s karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqBv
Moje poznámka
Sulc s karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqBv
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 2 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 8 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 11 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 8 minutami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 29 minutami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 43 minutami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Tulenice před 2 hodinami
Křehoučké jogurtové řízky
vjeuka před 3 hodinami
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Lida.Rose před 3 hodinami
Cibulová polévka
ekika před 3 hodinami
Tématické fráze:
sulc recept vepřové,
recepty,
sulc z vepřových kůží,
karbanátky,
recept na sulc,
babicovy dobroty recepty,
jak se dělá šulc,
sulc recept,
vepřový sulc recept,
sulc z vepřové kůže,
sulc,
recept na karbanatky,
dobry sulc,
sulc z králíka,
recepty karbanatky,
sulc z mletého masa,
recept na huspeninu šulc,
recept na vepřový sulc,
zabijačka sulc recept,
sulc vepřové kůže
Suroviny:
kůže vepřová,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
maso mleté,
sůl,
česnek,
majoránka,
vejce,
pepř
Komentáře (32)