Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 491 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,11 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 15,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špalíky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q78q
Moje poznámka
Kuřecí špalíky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q78q
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 20 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 20 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 3 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 6 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 6 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 6 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 7 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso na šťávě,
kuřecí na šťávě,
kuřecí maso ve vlastní šťávě,
kuřecí maso na šťávě recept,
kuřecí špalík,
recept kureci maso na stave,
kuřecí prsíčka na stave,
kureci maso ve stave,
kuřecí nudličky na šťávě,
kuřecí špalíčky recepty,
kuřeci špalky,
kuřecí maso ve vlastní šťávě recept,
pečené kuřecí špalíky,
kuřecí kousky na štave,
kureci stehna na stave,
kuřecí šťáva,
stava na kureci maso,
kuřecí stehna recepty,
kuřecí ve štávě,
kuřecí špalíčky recept
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
kapie,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (2)