Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,93 g |
| Tuky | 84,77 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 28,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na znojemskou hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m5p
Moje poznámka
Variace na znojemskou hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m5p
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 7 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 1 hodinou
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 1 hodinou
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 2 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 2 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 3 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 4 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 4 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky po znojemsku,
kluci v akci pajšl,
znojemská hovězí pečeně,
znojemská pečeně recept,
šunkofleky kluci v akci,
znojemska pečeně,
recept na znojemskou peceni,
znojemská recept,
znojemská omáčka kluci v akci,
znojemská omáčka recept,
hovezi znojemska omacka,
znojemské plátky,
znojemská pečeně kluci v akci,
recept znojemská,
recept znojemska pecene,
znojemská hovězí pečeně recept,
hovězí znojemská pečeně,
hovězí znojemská omáčka recept,
znojemská omáčka s hovezim masem,
znojemská hovězí omáčka
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
slanina,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (5)