Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,93 g |
| Tuky | 84,77 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 28,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na znojemskou hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m5p
Moje poznámka
Variace na znojemskou hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m5p
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 40 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky po znojemsku,
kluci v akci pajšl,
znojemská hovězí pečeně,
znojemská pečeně recept,
šunkofleky kluci v akci,
znojemska pečeně,
recept na znojemskou peceni,
znojemská recept,
znojemská omáčka kluci v akci,
znojemská omáčka recept,
hovezi znojemska omacka,
znojemské plátky,
znojemská pečeně kluci v akci,
recept znojemská,
recept znojemska pecene,
znojemská hovězí pečeně recept,
hovězí znojemská pečeně,
hovězí znojemská omáčka recept,
znojemská omáčka s hovezim masem,
znojemská hovězí omáčka
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
slanina,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (5)