Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Detviansky řízek

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

21. 10. 2010 10:38

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 148 kJ / 752 kcal
Bílkoviny136,80 g
Tuky22,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: recept pochádza z bratislavskej vinárne "Veľkí Františkáni", kam sme chodili osláviť úspešnú skúšku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 13:13

Cathlen, nejsou tytéž, klidne je mužeš dát proskoumat znalcum fotografie...pro tebe platí totéž, co jsem již napsala:-))

cathleen cathleen (moderátorka)

21. 10. 2010 13:09

:-/A poslední čtyři fotky patří k receptu Drátenická kapsa (nebo tam jsou tytéž).....:-?

spagetka spagetka

21. 10. 2010 13:00

Maris i Tejka ale mají pravdu, já se k tomu nechtěa vyjadřovat a trošku mě mrzí Iboli tvá rekace na to...dyk o nic nejde... nebo jo?

maris maris

21. 10. 2010 12:55

Milá Ibolya, protože jsi to teď přeházela, tak už tam ta samá fotka není. Věř mi, že než jsem to napsala, tak jsem si to opravdu důkladně prověřila. Tím s touto debatou končím, protože vlastně o nic nejde, recepty a fotky jsou Tvé, jen jsi dala jednu fotku k dvěma receptům a já Tě na to upozornila.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 12:52

Milá Terezka, je mi ľúto, ale nemáš pravdu. Pre Teba platí to isté, čo som napísala už Maris. Prečítaj si to. Dakujem:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 12:47

Milá Maris, je mi ľúto, ale nemáš pravdu. Nemám rovnakú fotku u Detvianskeho rezňa a Drotárskej kapsy. Pozri sa lepšie, prosím. Obe jedlá som robila na tom istom riade, ale Detviansky rezeň je podstatne väčší, obsahuje šťavu zafarbenú horčicou a tiež iný syr. :-))Navyše nobsahuje kapiu, pozri sa na reze lepšie.

tejaja tejaja

21. 10. 2010 12:45

Aj iné fotky v postupe sú totožné...

maris maris

21. 10. 2010 11:22

Stejnou fotku máš u Drátenické kapsy....

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty detviansky bravčový rezeň opravené řízky recepty fotogratie recepty vepřové pomazánka z masa brněnský rezen dětvanský řízek detvianske rezne plnene bryndxovou naplnou dětvanský bravčový rízek priprava bravcoveho rezna detviansky reze recept jak uvařit řízek receptyrezen rošťáci z vepřového roštaci z masa jak uvařit domácí šunku recepty vepřové maso vepřové maso

Suroviny: pečeně vepřová, sýr eidam, šunka uzená, sůl, hořčice, mouka hladká, olej, voda, brambory, máslo

TopRecepty.cz

Detviansky řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yXBz