Suroviny
Porce: 2 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 369 kJ / 3 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,06 g |
Tuky | 107,42 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 468,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý skořicový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9g4J
Moje poznámka
Kynutý skořicový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9g4J
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 2 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 4 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 5 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 5 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
skořicový závin,
skořícový cop,
kynutí skořicoví šneci,
kynutý závin,
závin skořicový,
skořicový závin recept,
skořicoví šneci,
skoricovi cop,
kynutý cop,
skořicoví závin,
tvarohový závin kynutý od babičky,
skořicový šnek,
skoricove copy,
recept na skořicový cop,
recept na skořicový závin,
zavin skořicovi,
skořicový šneci,
kynutý závin s tvarohovou nádivkou,
recept zavin,
recept na kynutý závin
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
droždí čerstvé,
cukr krystal,
skořice mletá,
mléko,
olej,
vejce,
sůl
Komentáře (6)