Suroviny
Porce: asi 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 611 kJ / 3 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
Tuky | 297,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček si rozkrojíme a pořádně rozklepeme tak, aby nám vznikl větší plát. Osolíme, opepříme a rozetřeme na něj jelitový prejt po celé ploše.
Krok 2: Cibuli si nakrájíme na půlkolečka a posypeme prejt. Roládu zabalíme a pevně převážeme. Povrch rolády posypeme kmínem a pečeme zhruba 50 minut až je maso měkké a roláda má zlatavou barvu.
Krok 3: Můžeme jíst zastudena, nebo se zelím a knedlíkem, popřípadě s bramborami, fantazii se meze nekladou.
Zveřejněno 19. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková roláda s jelítkovým prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkZX
Moje poznámka
Bůčková roláda s jelítkovým prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkZX
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 51 minutami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný kapr
Přidáno před 2 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 3 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 3 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 24 minutami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 29 minutami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 32 minutami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 38 minutami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 1 hodinou
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 2 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 5 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 5 hodinami
Fofr bublanina
Skrabi před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct prejt,
gratinovaný bůček,
bůčková roláda,
zamotání rolády,
jak dlouho péct kroupy,
bůček plněný prejtem,
závin z jelítkového prejtu,
jak dlouho pect prejtu,
prejt,
bůčková roláda recept,
bučková roláda pečená,
plněný buček prejtem,
jak dlouho péct jelita,
jelitový závin,
brambory s prejtem,
veprova rolada s prejtem,
doba pečení jelita,
buckova rolada se zelim,
doba pečení prejtu,
prejt se špenátem
Suroviny:
bůček bez kosti,
sůl,
pepř,
cibule,
kmín celý,
jelito,
Komentáře (12)
naprostá souhlas s Fantomem..šmárjá
bod synovi(no dobře,i tobě
tak ted fakt neusnu