Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,35 g |
Tuky | 35,47 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 5,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda s vaječnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkyr
Moje poznámka
Vepřová roláda s vaječnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkyr
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 1 hodinou
Pão de Queijo
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 6 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 6 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 3 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 3 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 3 hodinami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřova rolada,
vaječná roláda,
vepřová roláda recept,
vepřové rolády,
náplň do rolády,
vepřová masová roláda,
napln do masove rolady,
roláda vepřová,
naplne do masovych rolad,
roládaveprova,
rolády z vepřového masa,
sýrová roláda recept náplň,
náplně do masové rolády,
vepřová rolády,
náplň do rolády z masa,
vepřové roláda,
náplně do masa,
nadivka do veprove rolady,
masové rolády,
rolády náplně
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprikáš,
slanina anglická,
hořčice,
sýr tvrdý,
smetana zakysaná,
vejce,
vejce,
máslo,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (6)