Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,35 g |
Tuky | 35,47 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 5,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda s vaječnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkyr
Moje poznámka
Vepřová roláda s vaječnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkyr
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřova rolada,
vaječná roláda,
vepřová roláda recept,
vepřové rolády,
náplň do rolády,
vepřová masová roláda,
napln do masove rolady,
roláda vepřová,
naplne do masovych rolad,
roládaveprova,
rolády z vepřového masa,
sýrová roláda recept náplň,
náplně do masové rolády,
vepřová rolády,
náplň do rolády z masa,
vepřové roláda,
náplně do masa,
nadivka do veprove rolady,
masové rolády,
rolády náplně
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprikáš,
slanina anglická,
hořčice,
sýr tvrdý,
smetana zakysaná,
vejce,
vejce,
máslo,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (6)