Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 277 kJ / 2 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,48 g |
Tuky | 188,42 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 35,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra koloniála Jíry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6D6
Moje poznámka
Vepřová játra koloniála Jíry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6D6
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 21 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 19 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 50 minutami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Tématické fráze:
játra na prudko,
vepřová játra na prudko,
jak připravit vepřová játra,
jak pripravit veprove jatra,
jak dlouho se vaří játra,
jak připravit játra,
játra do mléka,
jak dlouho se vaří vepřová játra,
játra v mléce,
játra namočit do mléka,
vepřova játra připrava,
tvrdá játra,
jak pripravit jatru,
veprove jatra na prudko,
veprove na prudko,
vídenská játra,
vařená vepřová játra,
jak se dělá játra,
opecena jatra,
játra mléko
Suroviny:
játra vepřová,
slanina,
cibule,
smetana na vaření,
vývar masový,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (15)