Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divočák s rozmarýnem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 125 min Doba přípravy: 125 min

125 min (125 min příprava)

28. 3. 2011 09:19

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 056 kJ / 969 kcal
Bílkoviny6,35 g
Tuky94,14 g
Vláknina11,53 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 855 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy21,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Osobně bych doporučil i hovězí či telecí z důvodu těžkého schánění masa z divočáka z důvěrohodného zdroje. Také si myslím, že by bylo dobré i bílé zelí, na které jsme u nás na jihu více zvyklí.

Bylo to až překvapivě moc dobré a velmi křehké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Rajský

1. 9. 2016 20:29

Děkuju za info, v souvislostech o jaké jsem nestál. ;-(

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 9. 2016 14:59

Rajský: pokud můžu, částečně odpovím za autora - Vašek už mezi námi bohužel není:-(
Především to není recept (ani Toprecepty nejsou) věcí profesionálů, ale nadšených amatérů, kteří vaří, jak jsou zvyklí z domu, od stolu. Je už jen na vás, jestli si z receptu něco vezmete či nikoliv ;-)

Rajský

1. 9. 2016 14:50

Abych pravdu řekl, připadá mi to jako vařené "od stolu" . Profesionál by nedoporučoval hafo pytlíků koření ani nazaměňoval divočáka za telecí. Zejména to, mně příne hodně, ale hodně zavádějící. On ani ten rozmarýn jako dominantní součást názvu a pokrmu mně mě u divokého prasete moc nesedí. Dumat nad bílým a čeveným zelím? Že na jihu Čech je nějaký problém se zelím?;-(

Viola Dvouleta

29. 3. 2013 15:45

Drahá Ivanko divočák se da sehnat poměrně dobře jen by ste pro to pro mého přítele ňeco malého udělat .Asi víte o čem je řeč prostě vam poslu podrobnosti :-))

ivana

29. 3. 2013 15:38

Mili Michale je pusobive co tu pisete,ale prosim vas usetrete nas zbytecneho slintani nad vasim obedem dekuji :-!

Michal

29. 3. 2013 15:32

Právě jsem dostal plec z divočáka tak uz se moc mooc těšim az se pěkne propeče a bude putovat mým žaludkem:-)))):-D:-Dou

jenda kolář

20. 1. 2013 11:56

Podlívám bílým vínem, a dávám hodně rozmarýnu! příloha-šťouchané brambory

stemberkap

16. 9. 2012 13:18

ja třeba kupuji divočaka křiženyho s vietnamcem musi byt o otci proužkaty kdyz ho kupuji od mala cena je bomba za maleho davam 800kč trva tak 4 měsice vykrmeni :-)):-D:-D:-D:-D a je to skvěle masičko :-)))))

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 11. 2011 20:34

anna Kocikova:Divočáka stehno a ořez někdy mívají v Metru !
Doporučuju maso nezměňovat ,když je recept na divočáka! Má specifickou vuni a chuť a žádné jiné masičko se nedá přirovnat.

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 6. 2011 09:56

:-OTak tohle mi nějak uniklo:-8"divočáka"mám už jen jednoho a toho nedám:-DAle jak píše Kadlík,určitě to půjde i z toho odleželého hovězího:yes:Recept se mi líbí:-p+11:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 3. 2011 20:45

Tak tohle bych si dala vazne, lepe, jak husu, kachnu, bezne k sehnani a k peceni, jejda, kde sehnat maso z divocaka:-K:yes::yes:? moc to vypada dooobre Iva

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 3. 2011 20:44

:-K:yes:

Dana Churanova

28. 3. 2011 20:30

Vendo,krásný recept,divočák také je,brzy vyzkouším:-p:yes::-K+1

HankaPu HankaPu

28. 3. 2011 17:39

Vašku, tak to by si pochutnal můj manžel:yes: ten má rád divočinu všeho druhu:-D:yes: +

majda 2

28. 3. 2011 17:32

Měla jsem dnes na talíři podobné,jen místo divočáka jsem se musela spokojit s prasetem domácím.Nikdy jsem nejedla nic z divočáka,bude to pochoutka!:yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: divočák recepty recepty z divočáka žebra z divocaka pečená žebra z divočaka pečený divočák se zelím divočák se zelím pečený divočák žebra na zelenině žebra z divočáka recepty guláš z divočáka recepty divočák steak z divočáka žebra z divočáka recept divočák žebra plec z divočáka recept plec z divočáka jídlo z divočáka divočák recept steak z divočáka recept divočák žebra recepty jídla z divocaka

Suroviny: maso, slanina, česnek, sádlo, olej, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, rozmarýn, masox, ořech muškátový, kmín drcený, koření, koření na vepřové maso, koření na steak, koření gyros

TopRecepty.cz

Divočák s rozmarýnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7n01