Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryby na zázvoru

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 906 kJ /
695 kcal
Bílkoviny10,40 g
Tuky39,14 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 98 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy41,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby osolíme, opepříme a okořeníme zázvorem. Krok 2: Vložíme je na rozehřátý olej, po obou stranách opečeme a podlijeme bílým vínem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a vše dusíme pod pokličkou asi 10 minut, pak rybu vyjmeme a dáme na teplo. Krok 3: Do šťávy vlijeme smetanu s rozmíchanou moukou, dobře promícháme a povaříme. Omáčku zjemníme máslem a dochutíme citrónovou šťávou. Krok 4: Nakonec vložíme zpět porce ryby a prohřejeme. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryby na zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mO0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryby na zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mO0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept som skúšala celkom sa vydaril, deťom to moc nechutilo, mne áno. :yes:

Kde si môžem nájsť informácie o zázvore, pozrela som stránku vyššie a ešte nejaké dámské weby, o účinkoch toho bolo najviacej tu: http://www.elegantnibydleni.cz/zazvor-a-jeho-leciv... poznáte aj iné weby ? Poraďte. Ďakujem !

niečo o zázvore 3. 10. 2012 10:17
Dobrý recept, chválim :)) niečo o zázvore nájdete aj na: http://zazvor.com/

Od rána musím robiť na počítači:-//tak tento "recept dňa" mi nemohol uniknúť,mám na to stále chuť:-D:-pTerezka,tá omáčka vyzerá parádne a zázvor používam často:yes:Teraz neviem čo zajtra,či rybu alebo minúť karfiol:-SAle bodík si neodpustím:-))

vybusna, použila som mletý, podľa receptu. Ale bolo to výborné, my máme zázvor radi, použila som tak 2 lyžičky, niekomu by možno bolo veľa, treba ochutnať. Rybu som mala pangasa. Dávam 1, je to rýchle a chutné:yes:

tejaja ides pouzit mlety, alebo cerstvy zazvor?

Tématické fráze:
recepty se zázvorem, ryba se zázvorem, recepty z pangasa, obalovany losos, zázvor-recepty, dobrý recept na rybu, obalovaný losos recept, losos na zazvoru, recepty-zázvor, losos zazvor, jak uchovat čerstvý zázvor, diabetes-zázvor, zázvor recepty se zázvorem, recepty s čerstvým zázvorem, makro.cz ryby, zázvorové recept, recept ryby, zázvor recepty vino, ryby, losos v receptech

Suroviny:
ryba, víno bílé, cibule, mouka, smetana, máslo, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, zázvor mletý, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu