Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k67E
Moje poznámka
Boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k67E
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové placky
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 6 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Lida.Rose před 27 minutami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 1 hodinou
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 1 hodinou
Indická čočka s batáty
micurka před 4 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 6 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 6 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 7 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 7 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 7 hodinami
Tématické fráze:
borčš,
borč z červené řepy,
boršč,
jídlo s fazolemi,
bořč,
vegetariánský boršč s červenou řepou,
boršt,
boršč recept,
vegetariansky boršč,
klasický ruský boršč,
bořč recept,
polévka boršč s fazolemi,
vepřové maso s červenými fazolemi,
vegetariansky borc,
recept boršč,
boršč s červenými fazolky,
borčš s fazolí,
boršč červené fazole,
borč z červené řepy s fazolemi,
bršč s fazolemi
Suroviny:
kosti vepřové,
hovězí zadní,
cibule,
zelenina kořenová,
zelí hlávkové,
brambory,
řepa červená,
fazole červené,
nať celerová,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř,
ocet
Komentáře (11)