Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 418 kJ / 2 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 580,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Marmeládu dělám přesně podle postupu na sáčku Gelfix. Semínka z rybízu nám nevadí.
Zveřejněno 22. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxD
Moje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxD
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 9 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 4 hodinami
Květákové placičky
Valis před 5 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 6 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 7 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 9 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 9 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 9 hodinami
Tématické fráze:
špendlíková marmeláda,
spendlikova marmelada recept,
marmelada ze spendliku,
marmeláda,
marmelády a džemy recepty,
džem ze špendlíků,
marmeláda ze špendlíků recept,
třešnová marmeláda recept,
špendlíky marmelada,
třešňový džem,
marmelada recept,
jak se dělá marmeláda,
třešňová marmeláda,
marmeláda z černého rybízu postup,
recept na marmeládu,
třešnový džem recept,
džemy a marmelády recepty,
výborná marmeláda z černého rybízu,
džem z černého rybízu recept,
špendlíky džem
Suroviny:
rybíz černý,
rybíz červený,
cukr krystal,
gelfix
Komentáře (13)