Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 512 kJ / 1 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,60 g |
Tuky | 53,74 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 35,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z Flámska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8X5L
Moje poznámka
Guláš z Flámska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8X5L
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 15 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 5 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 6 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 7 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 8 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 8 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 9 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 12 hodinami
Tématické fráze:
carbonade,
carbonade flamande,
hovězí carbonade,
carbonade recept,
hovězí maso carbonade flamande recept,
vlaamse stoverij,
carbonade flamande,recept,
vlámské zhovězí carbonade na tmavém na pivu,
guláš z vlámska,
carbonade flamande.cz,
recept na carbonade,
recept na stoverij,
kvalita brambor terka,
hovězí cardbonade,
horčica v gulaši,
irské stau recept,
tmavé pivo do guláše
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
pivo černé,
hořčice,
chléb,
bobkový list,
tymián,
sůl,
pepř,
máslo,
voda,
cibule,
mrkev,
brambory
Komentáře (15)
Napr.: 1kg hovadzie maso lacne predne
správne je: 1 kg lacného predného hovädzieho mäsa
2 cibula nasekaná
správne je: 2 nakrájané cibule
2 flase pivo tmavé
2 fľaše tmavého piva
atď.
Kvalita receptu závisí aj od jeho spôsobu a formy, akými je napísaná.