Suroviny
Porce: 2 -3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 002 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,92 g |
| Tuky | 43,55 g |
| Vláknina | 27,83 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 555 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 81,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikové pikantní ragú se šťavnatým hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJY5
Moje poznámka
Paprikové pikantní ragú se šťavnatým hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJY5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso recepty,
ragů z hovězího masa,
ragú recept,
ragu,
hovězí ragů,
hovězí maso,
madarsky ragú,
pikantní hovězí ragu,
recepty z hovězího masa,
hovězí maso pikantní,
hovězí ragú recept,
falešná svíčková ragu,
ragů s masem,
hovězí maso recept,
ragů z paprik,
recept na hovezi ragu,
hovězí ragů na červeném víně,
ragu s hoveziho masa,
recept z hověziho s paprikou,
recept na hovězí maso
Suroviny:
maso hovězí,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
česnek,
hořčice dijonská,
chilli paprika čerstvá,
olej olivový,
víno bílé,
sůl,
bazalka čerstvá,
petrželka,
pažitka,
pepř,
sůl
Komentáře (8)