Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 21,88 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ao
Moje poznámka
Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ao
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 17 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 20 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 57 minutami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 1 hodinou
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 13 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 13 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 13 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 13 hodinami
Tématické fráze:
jablka jako příloha,
příloha k vepřové pečeni,
příloha z jablek,
přílohy k vepřovému masu,
jablko jako příloha,
prilohy z jablek,
jablka recepty,
jablka k masu,
jablka jako příloha k masu,
jablka s cibulí,
příloha k vepřovému,
příloha pečená jablka,
cibulka jako priloha,
příloha z jablk k masu,
cibulky jako priloha,
jablka příloha k masu,
vepřová pečínka,
vepřové na jablkách,
příloha z jablek k masu,
vepřová pecene na jablka
Suroviny:
jablko,
cibule,
šťáva citronová,
máslo,
šalvěj,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (12)
krásné
Je dobré mít v zásobě takové recepty, když se jablka urodí, tak nebudeme přece vařit pořád dokola kompot a péct štrůdlíky