Suroviny
Porce: 12 kusů, asi po 90 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 671 kJ / 2 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,93 g |
Tuky | 35,25 g |
Vláknina | 47,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 443,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černé rohlíky ála kornspitz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X5K
Moje poznámka
Černé rohlíky ála kornspitz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X5K
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
cornspitz,
corn spitz,
domácí kornspitz,
zdravé rohliky,
složení rohlíku,
jak tvarovat rohlíky,
rohlíky bez pšenice,
černé rohlíčky,
rohlík složení,
cornspitz recept,
kornspitz.cz,
žitný rohlík složení,
recept na zdravé rohlíky,
recept na cornspitz,
zajímavé rohlíky,
žitné rohlíky bez pšenice,
těsto na kornspitz,
zdravé rohlíky recept,
corny rohlík složení,
co je to cornspitz
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
pšenice,
žito,
vločky sojové,
voda,
olej,
kmín drcený,
otruby,
semínka lněná,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
otruby
Komentáře (37)
Jani Remková:
Ivet, nepeklas je na horkovzduch? Už jsem psala několikrát, že jsem měla několik trub (vždycky je utahám, nebo co...?)
Dopíšu varování do postupu a jen pro srovnání - po 15 minutách pečení jsem posílala manžela rohlíky vytáhnout, vrátil se s tím, že jsou úplně bílé
Aby mi "zrní", které jsem koupila kvůli černým rohlíkům jen tak nestálo ve špajzu, mám upečený FITchebík, možná ho vložím i sem
Jooo - díky za nádherné fotky!
Nebo udelat rucne, robotem
Peču téměř denně a abychom vůbec nic nevyhazovali, po dvojitě neúspěšném pokusu mít slepice (tipujem to na kunu nebo tchoře), jsme pořídili čínské kachny - zatím žijí