Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římští hadi

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 2. 2012 07:35

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie2 360 kJ / 564 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky16,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je ještě druhá verze - ostřejší tam se přidává ještě česnek a klobása. Těch kuřecích jater cca 1/4 sáčku mražených.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petdoly

28. 2. 2012 21:36

to vypadá skvěle, mňam :-8 takové věci já můžu, bodík letí a až budu mít doma všechny suroviny tak určitě vyzkouším :yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 2. 2012 13:31

krok: nezdá se mi těch ingrediencí tak hodně..;-)

eva hubova eva hubova

27. 2. 2012 13:25

krok::-D:-Dkdyby jsi vyzkoušel, tak by jsi se olizoval až za ušima i s babičkou:-D:-D

krok

27. 2. 2012 12:32

příliš mnoho ingrediencí, které dokonale zabijí chuť masa..babička by řekla "patlanina":-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 2. 2012 09:47

eva hubova: Evi, mi by vůbec nevadil ostrý kečup!! Krásné fotky;-):yes::yes:

clupmi clupmi

27. 2. 2012 09:04

eva hubova: Evi, děkuji za fotečky!!!:-K Jsem rád, že to chlapům také chutnalo. Recept vymyslela dcera podle jídla, které jedli v jedné restauraci. :yes:

eva hubova eva hubova

27. 2. 2012 00:02

Kečup jsem omylem dala ostrý, tak to bylo trochu ostřejší, ale chlapi si pochvalovali:-p:-p:yes:5

clupmi clupmi

14. 2. 2012 12:17

Jana Remkova: Toho kečupu tolik, aby vzniklo dostatek šťávičky ve vztahu k tomu ostatnímu - pevnému, a aby bylo ty bramborové hranolky v čem namáčet. No prostě takové to "ňamnáníčko". :-D
p.s. Prohlížel jsem si fotky ze srazu VIP v Olomouci a velice mně mrzí, že jsem se nezúčastnil. :-O

rebeka rebeka

14. 2. 2012 11:31

tohle bude dobrota jistá, Remková už je jak hlísta.. ta jen hranol z kedlubny:-8:-D:-D ale my, co vůli nemáme, tak si bříška "nacpáme":-D:-D:-D:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 2. 2012 11:22

clupmi: no dobrá, ale kolik toho kečupu?:-D Já používám to, co je k dostání. Nejedli bychom nic, kdybychom měli pořád uvažovat co je a není zdravé. Jak to tak vidím, jsme na žebříčku hanby co do kvality jídla v celém světě. Ale proč se tedy tolik nezdravých výrobků vyrábí? Jak píšeš, na něco umřít musíme;-)

clupmi clupmi

14. 2. 2012 10:48

Jana Remkova: Prolít hrdlem raději něco ostřejšího. Já vím, nyní jsou kečupy trochu na pranýři, ale na něco umřít musíme. :-))Jedl jsem to v sobotu u dcery a fakt jsem si moc pochutnal. :yes: Když si to uděláš, tak přidej, prosím, fotku. Dík. :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 2. 2012 10:14

clupmi, to bude super dobrota, hmm:-p. Jen je trochu matoucí, aspoň pro mne tato věta.."Před dohotovením vezmeme opět kečup a řádně prolejeme"... Prolejeme hrdlem, nebo přidáme do omáčky?:-D:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hadí maso římštíhadi hadí maso recept hadi z vepřového masa římský hadi kuřecí hadi hadi vepřový hadi římský had kečupy na pranyři hadi maso recepty recept římský hady recept jak připravit hada recept hadi kureci maso hadí vepřové maso hady z vepřového masa jedle hadi římská babička maso k hranolkum peceny had recept

Suroviny: maso vepřové, játra kuřecí, cibule, pepř, sůl, paprika sušená sladká, kečup sladký, hořčice, omáčka sojová, arašídy, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Římští hadi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Km6J